Skip to main content

Wilt u uw tapijt er weer zo goed als nieuw uit laten zien? Kom dan snel uw tapijtreiniger huren in Deventer en omstreken bij De Diamanten Schaar. Onze professionele stoomreiniger zorgt voor een grondige reiniging van vlekken en vuil in uw tapijt en geeft een beter resultaat dan wanneer u alleen reinigingsmiddelen gebruikt.

Tapijt, Karpet Of Berber Grondig En Optimaal Reinigen

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw stoomreiniger te huren van het gerenommeerde merk HAGERTY. Deze reinigingsmachine is dé specialist op het gebied van tapijt reinigen.Dit perfecte systeem zorgt voor een optimaal hygiënisch schoon tapijt. Daarbij is uit onderzoek gebleken dat HAGERTY anti-allergeen werkt en help om allergieën ten gevolge van huisstofmijt te voorkomen. Maak gebruik van onze tapijtreinigerverhuur en we leggen u tot in de puntjes uit hoe de machine werkt. Zo weet u precies hoe het systeem in elkaar zit en hoe er in één beweging een mengsel van HAGERTY Spray-Ex tapijtreiniger en water in het tapijt wordt gesproeid en direct wordt opgenomen. Deze krachtige werking zorgt voor een snel en hoog reinigingsresultaat. Door de geringe restvochtigheid is het gereinigde oppervlak zelfs weer na enkele uren beloopbaar. Let op: een katoenen tapijt blijft meestal iets langer vochtig.

Extra Opties

Kom bij ons uw tapijtreiniger huren en reinig uw kamerbrede tapijten, karpetten en berbers. Gestoffeerde meubels, trappen, autobekleding of matrassen schoonmaken? Huur ons speciale hulpstuk bij de HAGERTY stoomreiniger en het is allemaal mogelijk! De bijhorende schoonmaakreinigingsproducten verkopen we los. Voor de tapijtreinigerverhuur vragen we u wel een borg van € 70,00.