Skip to main content

Kledingreparaties en stomerij Deventer

Welkom bij De Diamanten Schaar, uw kledingatelier in Deventer. Wij zijn gespecialiseerd in kledingreparaties, textiel stomen en textielreiniging. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak bieden wij de hoogste kwaliteit en de snelste service. Bovendien zijn wij uw specialist voor alles op het gebied van textiel.

Wij herstellen en verstellen alle soorten kleding in ons kledingatelier in Deventer. Zo zetten wij een nieuwe voering in uw kledingstuk, vervangen of repareren we ritsen en korten we de kleding in. Kijk verder op onze website voor meer informatie hierover. Met kleine reparaties zijn we meestal binnen een dag klaar en met grotere kledingreparaties binnen een week. Spoedgevallen gaan in overleg. Bij onze stomerij kunt u terecht met al uw textiel. Wij kunnen tevens uw kussenhoezen, vloerkleden,gordijnen en meer reinigen. Binnen 48 uur zijn uw textielstukken weer helemaal schoon. Voor al onze diensten kunt u uw kleding naar onze winkel in Deventer brengen of naar ons afleverpunt . Hier kunt u het textiel na behandeling ook weer ophalen. We nemen direct contact met u op wanneer uw artikelen gereed zijn.

Na een fantastische bruiloft m'n jurk direct naar de stomerij gebracht, en zie het resultaat.. Wat een fantastische service van Stomerij Hofstraat in Apeldoorn! M'n jurk hangt nu prachtig op de pop!

Asha

Vriendelijke service en top kwaliteit. Paar keer per jaar brengen wij hier met name onze jassen die wij weer helemaal waterdicht en schoon terugkrijgen. Aanrader.

Yvonne

Wekelijks breng ik hier mijn overhemden en kostuum, die ik binnen twee dagen weer netjes en schoon terugkrijg. Super service!

Mark