Skip to main content

Bij De Diamanten Schaar kunt u uw gordijnen op maat laten maken in Deventer . Wij hebben een jarenlange ervaring met het vermaken en het maken van gordijnen. Schakel ons in voor uw gordijnwerkzaamheden en verkrijg te allen tijde de hoogste kwaliteit en een snelle service.

Gordijnen Nieuw Laten Maken

Gordijnen zijn stijlvol en geven sfeer aan uw interieur. Een gordijn kleedt uw ruimte aan, maakt de ruimte gezellig en zorgt ‘s avonds voor de nodige verduistering. Juist omdat de rol van een vitrage zo belangrijk is helpen en denken we graag met u mee. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres voor het op maat laten maken van uw gordijnen. We hebben een ruime keuze aan gordijnstoffen en gordijnplooien. Kom bij ons langs in onze winkel in Deventer en we geven u met genoegen het nodige advies. Samengaan we op zoek naar een stof die bij u en uw huis past om vervolgens de door uw gewenste gordijnen op maat te maken.

Gordijnen Vermaken Of Herstellen

Heeft u al gordijnen gekocht en wilt u uw gordijnen laten vermaken? Ook dan staat De Diamanten Schaar voor u klaar. Wij kunnen uw gordijnen aanpassen naar uw wensen en daarnaast beschadigde gordijnen herstellen. Omdat een snelle en efficiënte service bij ons centraal staat zorgen we voor een spoedige afhandeling. We spreken met u af wanneer de vitrages klaar zullen zijn en wanneer u deze eventueel kunt komen ophalen in onze winkel in Deventer .

Welkom bij De Diamanten Schaar, uw kledingatelier in Deventer. Wij zijn gespecialiseerd in kledingreparaties, textiel stomen en textielreiniging. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak bieden wij de hoogste kwaliteit en de snelste service. Bovendien zijn wij uw specialist voor alles op het gebied van textiel.